Schaub Lorenz, Grundig, Rekord-53, Philips magnetofonas

Forumo taisyklės
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
Skelbti atsakymą
JuliusKlaipeda

Schaub Lorenz, Grundig, Rekord-53, Philips magnetofonas

Standartinė JuliusKlaipeda »

Parduodu:

1) SHAUB LORENZ Goldina 58 Type 3004 radija.Stovis idealus.

Paveikslėlis

2) GRUNDIG Cabinet. Radija su patefonu.

Paveikslėlis

3) REKORD 53.
4) PHILIPS BANDSPELARE EL 3547. Juostinis magnetofonas su dokumentais ir originalia juosta.
5) 2 radijo taskai.

Susidomejusius rasykit, atsiusiu foto ir issamia informacija, kadangi per ta IMAGESHACK ilgai kelia foto. Tel.: 8-604-78216
Zenonas
Susisiekti:

Standartinė Zenonas »

Kažkaip nemandagu per tris savaites neparašyt nei vieno atsakymo į gerbiamo Juliaus iš Klaipėdos 6-ias iš eilės forumo temas.
-------------------------------------------
Taigi

Nuotraukas kelkit per http://www.imagehost.org/
bus geriau ir greičiau.

Visas 6 temas aš būčiau daręs į vieną - kokia prasmė daryt šešias ?
Juk tema iš esmės viena. Mano nuomone svarbiausia parduodant - kuo geresnės Radijo aparatų fotografijos ir kuo daugiau jų.

Keli žodžiai, jums leidus, apie parduodamus Radijo aparatus. Geri jūsų aparatai. Bet tai daugiau tiems - kas juos naudoja kaip patalpų interjero puošmeną.
Man, ir žinau kai kuriems kitiems senų Radijo aparatų kolekcininkams Lietuvos, nėra įdomūs pokariniai Radijo aparatai iš užsienio.
Tokie niekada nebuvo naudojami lietuvio namuose, neturi jokio istorinio ryšio su Lietuva.
Aš renku senąsias Radijas - kurios tarnavo lietuviams įvairiais istorijos etapais.

Linkėjimai jums - sėkmingai parduoti radijo aparatus !