Parduodu lempinį juostinį magnetofoną NOTA 1966 m.
Geros būklės, nuoroda kaip jis atrodo:
http://www.rw6ase.narod.ru/000/mg/nota.html
Kaina 80 lt. Vilnius
tel. 861800374
Parduodu lempinį juostinį magnetofoną NOTA 1966 m.
Forumo taisyklės
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
Re: Parduodu lempini juostini magnetofoną NOTA 1966 m.
labas
turejau tokia NOTA jaunystėj. Geri prisiminimai.
Pirkt nepirksiu - bet pas mane gal yra kas jums įdomu...
Gal reikia AM / FM tiunerio. Dirbo pas mane darbe kabinete - bet po reformų atliko
Vakarietiškas - skaitmeninis - firmos neatsimenu - dirba puikiai
Darbe as ji per VILMA 212 mago stiprintuvą leidau (jame kasetinis magas jau sugedes)
Tiuneris sidabrinis - mazesnis - apie 2/3 stac. standarto plotis - skaiciai raudoni - midi stacionaras
Rimtas aparatas
Jei idomu - gal keiciam i NOTA
[email protected]
Kaune
8659-17623
turejau tokia NOTA jaunystėj. Geri prisiminimai.
Pirkt nepirksiu - bet pas mane gal yra kas jums įdomu...
Gal reikia AM / FM tiunerio. Dirbo pas mane darbe kabinete - bet po reformų atliko
Vakarietiškas - skaitmeninis - firmos neatsimenu - dirba puikiai
Darbe as ji per VILMA 212 mago stiprintuvą leidau (jame kasetinis magas jau sugedes)
Tiuneris sidabrinis - mazesnis - apie 2/3 stac. standarto plotis - skaiciai raudoni - midi stacionaras
Rimtas aparatas
Jei idomu - gal keiciam i NOTA
[email protected]
Kaune
8659-17623