Garso kolonėlės 10 MAC - 1M

Forumo taisyklės
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
Užrakinta
valteris

Garso kolonėlės 10 MAC - 1M

Standartinė valteris »

Abi kolonėlės 1975 m. gamybos (Lvovas).Pirktos ne vienu metu, todėl skiriasi audinio bei medienos lako spalvos.Viduje papildomai sumontuoti LC filtrai bei vidus išklotas linoleumu ( pagal RADIO 1978/2, psl.38 rekomendacijas) .
Atkuriamas garsas puikus, be iškraipymų.

Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Sena radija yra kieta radija!
valteris

Re: Garso kolonėlės 10 MAC - 1M

Standartinė valteris »

Kolonėlės parduotos.
deividasg

Standartinė deividasg »

Noreciau taves paklausti, gal galetum pasakyti uz kokia kaina pardavei tas koloneles, nes jas noreciau pirkti ir nezinau kainos.
valteris

Standartinė valteris »

Jeigu teisingiau, aš gavau mainais man reikalingą daiktą, kurio vertė buvo gal net kažkiek didesnė už mano prašomus 80 litų už abi kolonėles.
O šiaip šitos kolonėlės tinka sukomplektuoti autentiškai vieną ar kitą buvusį sovietinės audioaparatūros komplektą.Galutinė kaina priklausytų nuo kokybės, t.y., nuo audinio būklės, pabraižymų, nuo skambėjimo kokybės.
deividasg

Standartinė deividasg »

Aisku, labai aciu tau.
Užrakinta