Senovine vokiska radija .. pagaminta Leipcige ..1937 metais.. truksta vienos lempos ir garsiakalbio.. ... reikalauja restauracijos.
Noreciau ja mainyti i aukstesnes klases sena audioaparatura...
arba parduoti uz 290 LT.
S 4242 GW Radija
Forumo taisyklės
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
S 4242 GW Radija
Labiau nei pardavimas...Domina mainai i sena ... aukstesnes klases audioaparatura...
Re: S 4242 GW Radija
Sveiki!
Galėčiau pasiūlyti mainais į Jūsų radiją profesionalų magnetofoną TESLA B 730. Detales siūlau aptarti telefonu. Manasis yra 8 699 19959 . Jeigu nurodytumėt savajį, paskambinčiau aš.
Juozas
Galėčiau pasiūlyti mainais į Jūsų radiją profesionalų magnetofoną TESLA B 730. Detales siūlau aptarti telefonu. Manasis yra 8 699 19959 . Jeigu nurodytumėt savajį, paskambinčiau aš.
Juozas
Sveiki...Juozas rašė:Sveiki!
Juozas
Tikrai jis PROFESIONALUS ??
Mano tel. nr. jusu PM.
Labiau nei pardavimas...Domina mainai i sena ... aukstesnes klases audioaparatura...
Tamstos pageidavimai reiškia, kad ieškote studijinio magnetofono. Deja,pas mane yra tik nešiojamas.
Nebutinai studijinioJuozas rašė:Tamstos pageidavimai reiškia, kad ieškote studijinio magnetofono. Deja,pas mane yra tik nešiojamas.
Jai idomu... galiu kelis isvardinti
.. siaip mainais tinka nebutinai magnetofonai... bet jai nera ka kito siulyti... kaip jau minejote asmenine zinute...visuomet egzistuoja pinigine alternatyva