Dėl susitikimo vasarą
Dėl susitikimo vasarą
Turėčiau pasiūlymą kolegoms vasarą susitikti kur nors vidurio Lietuvoje.Neturėtų būti sunku kokį šeštadienį susiburti į krūvą,važiuojant į mašiną įsimesti nereikalingą radiją ar seną brošiūrą,gal kas pasikeis ar nusipirks.
Lietuvos vidurys yra Kaunas, todėl kolegoms Zenonui ,Jonui ,Giedriui ir važiuoti nereikės,jiems bus kitos problemos.
Tikiuosi,mano pasiūlymas bus įdomus daugumai,galima ir apklausą organizuoti.
Jonas K.
Lietuvos vidurys yra Kaunas, todėl kolegoms Zenonui ,Jonui ,Giedriui ir važiuoti nereikės,jiems bus kitos problemos.
Tikiuosi,mano pasiūlymas bus įdomus daugumai,galima ir apklausą organizuoti.
Jonas K.
Kaip ir visuose forumuose - dalyviai laiks nuo laiko susitinka... jau atejo laikas ir mums, sako Jonas
Tai gal bandom padaryt platesnį Senųjų Radijų mėgėjų susitikimą pastoviu laiku pastovioj vietoj, non stop
Ir turėsim Senojo Radijo turgelį Lietuvoj....
Pvz.
pirmas gegužės sekmadienis - automobilių aikštelėj prie IX forto Kaune. Patogu iš visų pusių. Ar kur kitur....
Forumas juk internete - informacija eina plačiai, gal daug kas nori atvažiuot. Galima ir kituose forumuose pareklamuot.
Gal vėliau, po metų - kitų, bus daugiau dalyvių, ne tik lietuvių bet ir svečių iš užsienio.
Tai gal bandom padaryt platesnį Senųjų Radijų mėgėjų susitikimą pastoviu laiku pastovioj vietoj, non stop
Ir turėsim Senojo Radijo turgelį Lietuvoj....
Pvz.
Forumas juk internete - informacija eina plačiai, gal daug kas nori atvažiuot. Galima ir kituose forumuose pareklamuot.
Gal vėliau, po metų - kitų, bus daugiau dalyvių, ne tik lietuvių bet ir svečių iš užsienio.
-
gorodeckis
susitikimas
Aš nežinau kaip su Senuoju Radijo turgeliu,bet susitikti su
vienminčiais būtų visai malonu.Dėl turgelio tai reik pasitarti
su visais.Kiek esu patyręs tai daugelis nori pirkti o ne parduoti.
Bet tai yra visų rinkikų bruožas.Aš tai pritariu Jono ir Zenono
minčiai.Laiką ir vietą siūlikite Ponai.Gal kas manot kitaip.
vienminčiais būtų visai malonu.Dėl turgelio tai reik pasitarti
su visais.Kiek esu patyręs tai daugelis nori pirkti o ne parduoti.
Bet tai yra visų rinkikų bruožas.Aš tai pritariu Jono ir Zenono
minčiai.Laiką ir vietą siūlikite Ponai.Gal kas manot kitaip.
-
Jaroslavas
Pritariu. Tik dėl laiko - pirmas gegužės savaitgalis nelabai tinka dėl Talino. Taip pat ir pirmas birželio savaitgalis - Ryga! Dar netinka joninės - dėl Friedrichshafeno.Jaroslavas rašė:Gal verta būtų susitikti kur nors gamtoje. Pakurt laužą, iškept valgio. Pakabinti tarp medžiu antena ir tegul kas nori pabando savo detektorinį, arba kita imtuvą, o prie progos ir kiti pasiklausys.
Atrodo,kad daugumai ši idėja atrodo priimtina,todėl pradžiai siūlyčiau prisidėti prie prie Lietuvos Radijo Mėgėjų draugijos organizuojamo sąskrydžio ,jų hobi labai artimas.Šiais metais jis vyks netoli Ariogalos. Mes jiems ypač įdomūs ir laukiami svečių teisėmis. Taip man perdavė LY2BAW ,Tadas , LRMD Prezidentas . Visa informacija http://www.lrmd.org/hamfest/index_lt.htm .Kokia bus kolegų nuomonė. Jonas K.
-
gorodeckis
re
Visai priimtina.
Sutinku,
ačiū Jonui, ačiū ir LY2BAW Tadui už pakvietimą
aš esu buvęs LRMD sąskrydyje Karklėje 2005 metais.
Čia galima pažiūrėt kaip atrodo sąskrydis, dalyvių ten - apie 300
http://www.lrmd.lt/hamfest/history/2005/index_lt.htm
gal tai kiek ne tai, nuo ko pradėjom šitą temą, bet kaip siūlo Jonas -
... pradžia bus
ačiū Jonui, ačiū ir LY2BAW Tadui už pakvietimą
aš esu buvęs LRMD sąskrydyje Karklėje 2005 metais.
Čia galima pažiūrėt kaip atrodo sąskrydis, dalyvių ten - apie 300
http://www.lrmd.lt/hamfest/history/2005/index_lt.htm
gal tai kiek ne tai, nuo ko pradėjom šitą temą, bet kaip siūlo Jonas -
... pradžia bus
Jau žinoma LRMD sqskrydžio vieta....
Jau žinoma LRMD sqskrydžio vieta....
Vyks Ariogalos stadione liepos 27-29 d.
Čia smulkiau - yra planas..
http://www.lrmd.org/ (naujienose)
Aš žadu būti 28 dieną nuo ryto. Kas dar žadat sudalyvaut ? Pasitarkim....
Vyks Ariogalos stadione liepos 27-29 d.
Čia smulkiau - yra planas..
http://www.lrmd.org/ (naujienose)
Aš žadu būti 28 dieną nuo ryto. Kas dar žadat sudalyvaut ? Pasitarkim....