Knygos
Forumo taisyklės
Skelbimų apie pardavimą, keitimą, dovanojimą, norą įsigyti ar pan. čia rašyti negalima. Tam yra atskiras skyrius - „TURGELIS”.
Skelbimų apie pardavimą, keitimą, dovanojimą, norą įsigyti ar pan. čia rašyti negalima. Tam yra atskiras skyrius - „TURGELIS”.
Jei tai Jūsų,- tai sveikinu. Gal , sakau, galima būt ją patiražuot šiuolaikinėm priemonėm, tarp radijjo kolekcininkų Lietuvoje? Aš tai labai norėčiau tokią tutėt.
Sėkmės visiems.
Jei tai Jūsų,- tai sveikinu. Gal , sakau, galima būt ją patiražuot šiuolaikinėm priemonėm, tarp radijjo kolekcininkų Lietuvoje? Aš tai labai norėčiau tokią tutėt.
Sėkmės visiems.
Knyga mano. Manau kad tokių knygų tiražavimas neturi prasmės. Jos vertė orginale. Visada pasiruošęs iškeisti ją radijo aparatą - į Pionierių, Maršalą,KiMa,Nevą,Saliutą,Oktiabrį,SVD,6N1.. ir pan.
Kainų skirtumą tarp knygos ir radijo aparato apmokėsiu koks jis bebūtų.
Knygos bukė ideali. Yra Rusijoj žmonių norinčių pirkt ją už gerokai daugiau nei 100 USD. Bet knyga neparduodama.
Radijo kolekcijų papildymas darosi sudėtingesnis, lėtesnis - bet nuo to tik įdomiau.
Kokių tik aparatų įvairovę radio inžinieriai sukurė !! ...
Štai koks 1977 metų, 9 kilogramų, 52x36 cm "žvėriukas"..
http://langaitis.zenonas-old.radios.fot ... 679.html[b][/b]
Kainų skirtumą tarp knygos ir radijo aparato apmokėsiu koks jis bebūtų.
Knygos bukė ideali. Yra Rusijoj žmonių norinčių pirkt ją už gerokai daugiau nei 100 USD. Bet knyga neparduodama.
Radijo kolekcijų papildymas darosi sudėtingesnis, lėtesnis - bet nuo to tik įdomiau.
Kokių tik aparatų įvairovę radio inžinieriai sukurė !! ...
Štai koks 1977 metų, 9 kilogramų, 52x36 cm "žvėriukas"..
http://langaitis.zenonas-old.radios.fot ... 679.html[b][/b]
AlGIRDAS LABUTIS
-
AlGIRDAS LABUTIS
1922 metai
Įdomu. 1922 metai. Siųstuvas ir imtuvas Telefunken. Bateriniai, nešiojami. Dalykai rimti, karo reikmėms pritaikyti. (knyga ne mano)