S 4242 GW Radija

Forumo taisyklės
LT: Norite kuo nors atsikratyti - rašykite čia. Temos pavadinime būtina įrašyti atsikratomų daiktų pavadinimus! LV: Ja gribat tikt no kaut kā vaļā - rakstiet šeit. Tēmas nosaukumā jāieraksta priekšmetu nosaukumus! RU: Хотите от чего-то избавиться - пишите сюда. В заголовке темы обязательно указать названия предметов! EN: Want to get rid of something? Write here! Please name your items in the topic's subject! PL: Masz coś co cię obciąża? Pisz tutaj! Nie zapomnij wymienić przedmiotów w tytułach tematów!
Skelbti atsakymą
Alexx

S 4242 GW Radija

Standartinė Alexx »

Senovine vokiska radija .. pagaminta Leipcige ..1937 metais.. truksta vienos lempos ir garsiakalbio.. ... reikalauja restauracijos.
Noreciau ja mainyti i aukstesnes klases sena audioaparatura...
arba parduoti uz 290 LT.
Prikabinti failai
Senovine vokiska S 4242 GW Vidus.jpg
Senovine vokiska S 4242 GW sienele.jpg
Senovine vokiska S 4242 GW.jpg
Labiau nei pardavimas...Domina mainai i sena ... aukstesnes klases audioaparatura...
Juozas

Re: S 4242 GW Radija

Standartinė Juozas »

Sveiki!
Galėčiau pasiūlyti mainais į Jūsų radiją profesionalų magnetofoną TESLA B 730. Detales siūlau aptarti telefonu. Manasis yra 8 699 19959 . Jeigu nurodytumėt savajį, paskambinčiau aš.
Juozas
Alexx

Standartinė Alexx »

Juozas rašė:Sveiki!
Galėčiau pasiūlyti mainais į Jūsų radiją profesionalų magnetofoną TESLA B 730. Detales siūlau aptarti telefonu. Manasis yra 8 699 19959 . Jeigu nurodytumėt savajį, paskambinčiau aš.
Juozas
Sveiki...
Tikrai jis PROFESIONALUS ?? :shock: Tryju galvuciu - keturiu galvuciu traktas ir mechanika tryju varikliu ??? :wink:
Mano tel. nr. jusu PM.
Labiau nei pardavimas...Domina mainai i sena ... aukstesnes klases audioaparatura...
Juozas

Standartinė Juozas »

Tamstos pageidavimai reiškia, kad ieškote studijinio magnetofono. Deja,pas mane yra tik nešiojamas.
Alexx

Standartinė Alexx »

Juozas rašė:Tamstos pageidavimai reiškia, kad ieškote studijinio magnetofono. Deja,pas mane yra tik nešiojamas.
Nebutinai studijinio :) egzistuoja eile buitiniu trivarikliniu magnetofonu :)
Jai idomu... galiu kelis isvardinti :)
.. siaip mainais tinka nebutinai magnetofonai... bet jai nera ka kito siulyti... kaip jau minejote asmenine zinute...visuomet egzistuoja pinigine alternatyva :D
Skelbti atsakymą